til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Leder du efter en biltelefonholder med indbygget trådløs oplader, har vi det perfekte produkt.
Vores trådløse opladningsholder til bil er kompatibel med alle telefoner, der understøtter induktiv opladning og kan tilpasses til dine behov. Med denne biltelefonholder vil du aldrig bekymre dig om batterilevetid igen!

Hvorfor er det værd at vælge en induktiv oplader indbygget i bilholderen?
En bilholder med indbygget induktiv oplader er et godt valg for kunder, der ønsker at oplade deres telefon, mens de kører, mens de bruger dens funktioner. Opladning vil på ingen måde forstyrre brugen af fx navigationsfunktioner eller håndfri telefonopkald.

Biltelefonholdere med en indbygget trådløs opladningsplade hjælper med at reducere forstyrrelser og give en mere sikker oplevelse på vejen. Induktive bilopladere er et af vores mest populære produkter! Bilholderen med indbygget induktiv oplader er nem at bruge og vil sikre sikkerheden under kørslen.

Det færdige sæt, hvori du finder en bilholder med trådløs oplader, inkluderer en brugermanual på polsk, et USB til USB-C strømkabel, en klemme til udstødningsgitteret, som giver dig mulighed for at montere produktet på luftventiler i syne, og en elegant emballage, der i sig selv kan bruges som gavepakke, hvis du vil give nogen sådan en enhed.

En yderligere fordel er holderens klemmesystem på telefonen, der aktiveres ved at røre bagsiden af holderen. Armene strammer sig selv, uden at det er nødvendigt at justere dem manuelt, når du rører ved det på det rigtige sted.

Når det kommer til selve brugen og indstilling af hældningsvinklen eller orienteringen af telefonen, der er fastgjort i en sådan holder, har producenten rejst sig til sagen og efterlader dig med en bred vifte af indstillingsmuligheder. Håndtaget vipper i hvert plan, så du kan tilpasse det perfekt til dine behov!

Tjek udbuddet af bilholdere til telefoner med induktiv oplader nu og bestil med det samme - vi garanterer din tilfredshed og pålidelig drift i lang tid!

Leder du efter andre produkter i en lignende kategori? Vores tilbud inkluderer også opladere, USB-kabler, adaptere, stik, konvertere, hubs, docking-stationer og mange andre elektroniske enheder, der vil lette dine daglige aktiviteter. Tjek vores tilbud på zenwire.eu. Vi står til din rådighed!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl