til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Kalimba - et stykke afrikansk kultur i dine hænder
Kalimba er et musikinstrument, der stammer fra Afrika. Det er et af de nemmeste instrumenter at lære og kan spilles af folk i alle aldre. Vi har de bedste kalimbas i vores butik!

Hvordan virker Kalimba, og hvad er det?
Kalimba arbejder med et sæt tænder monteret på en klangbund, der plukkes med fingrene eller tommelfingrene for at skabe melodier og rytmiske mønstre. Tænderne er grupperet i sæt kaldet "kurser". Kalimba er et fantastisk instrument at lære og spille, og dets lyd er dejlig! Vi inviterer dig til at prøve vores kalimba i dag!

Hvilke typer Kalimba er der?
Kalimbas kommer i en række forskellige størrelser, fra et lille "tommelfingerklaver" til større instrumenter med atten eller flere bølgeformer. Den mest almindelige type kalimba har otte retter.

Den moderne kalimba udviklede sig fra lamellafoner, som er instrumenter lavet af spaltet bambus eller træ, hvor metalstrimler er fastgjort til lamellerne (skiverne), hvilket skaber en xylofon-lignende lyd, når de slås.

Kalimbas kan være lavet af mange forskellige materialer, såsom træ, metal, bambus, plastik og elfenben. De kan også have et andet antal nøgler/tænder fra så lidt som syv til så mange som atten.

Kalimba er også et perfekt instrument til børn - det giver dig mulighed for at udvikle musikalske færdigheder, og takket være den enkle brug vil det være et fantastisk første instrument, som et lille barn kan spille ethvert musikstykke på.

Hvorfor er det værd at købe Kalimba hos os?
Vi tilbyder vores kunder varer af højeste kvalitet, som forbliver funktionelle i lang tid og vil nyde funktionalitet. Kalimba købt i vores butik, hvad enten det er til personlig brug eller som gave, vil trofast tjene sin ejer og levere smukke lyde. Hver af vores varer er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbarhed, der vil overraske mange mennesker! Vi garanterer din tilfredshed med de købte varer - vi er overbeviste om, at de vil opfylde dine behov og opfylde endda meget høje krav.

Er det værd at bestille Kalimba på Zenwire.eu?
Kalimba vil overraske dine venner og familie - det vil introducere et eksotisk element til enhver husstand. Stadig mere populær blandt folk, der er interesseret i musik, erobrer den hjerter med beroligende lyde. Anyway - Kalimba er et perfekt instrument, der vil få musikken til at blive i dit liv for altid. Vi inviterer dig til at sætte dig ind i tilbuddet fra Zenwire.eu - hos os finder du alt, hvad du har brug for.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl