til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Induktionsopladere, trådløs, hurtig telefonopladning.
Induktiv oplader - giver dig mulighed for trådløst at oplade din telefon på en hurtig og bekvem måde, takket være hvilken du kan oplade din smartphone uden at skulle tilslutte den til strøm.

Induktiv opladning starter ved at placere en kompatibel enhed på den trådløse oplader. QI-opladeren vil være en fantastisk løsning for folk, der ønsker at bruge enheden til at foretage telefonopkald, skrive og modtage e-mails eller tekstbeskeder, mens de oplader.

Særlige beskyttelser beskytter den mod overophedning eller kortslutning. Vores opladere opnår opladningshastigheder i området 10W, 15W og 20W. Brug af en trådløs oplader hjælper dig med at få mest muligt ud af dit batteri. Takket være dette bevarer batteriet sin levetid. Sættet indeholder et kabel med en længde på 0,5 m. Induktive telefonopladere giver dig mulighed for hurtig opladning (FAST CHARGE). Hvis du spekulerer på, hvilken induktionsoplader vil være passende. Vores trådløse opladere vil passe til Apple, Samsung, Xiaomi og Huawei og mange andre smartphones med QI trådløs opladningsfunktion.

Induktive opladere er en stadig mere populær løsning, der bruges af producenter. Deres futuristiske design og unikke teknologi giver mulighed for en bekvemmelighed, som ikke er blevet opnået af nogen andre opladere i disse enheders historie. Manglen på et kabel, der forbinder telefonen med opladeren, er bestemt en stor fordel, hvilket er hovedtræk ved disse enheder, som er guidet af telefonkøbere. Trådløs opladning er en løsning til vores tid. Selve den induktive oplader giver dig mulighed for at bevare æstetikken, fx på et skrivebord eller natbord.

Trådløse opladere er også svaret på almindelige problemer for smartphonebrugere. Sammenfiltrede kabler, iturevne opladningsstik, problemer med telefonforbindelse med en traditionel kabeloplader - så snart du beslutter dig for at bruge en induktiv oplader, vil disse problemer ophøre med at eksistere for dig!

Det er selvfølgelig værd at nævne, at du bør vælge opladere fra gennemprøvede producenter, der har de relevante godkendelser. Kun sådanne opladere vil være sikre for dine enheder, men også for dig. Enheder af tvivlsom kvalitet kan forårsage materiel skade og nogle gange endda personskade. Tjek vores tilbud - vi garanterer de bedste løsninger af højeste kvalitet.

Se også produkter fra kategorien: vægopladere, bilopladere samt powerbanks og ladekabler.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl