til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

BILLADER - OPLADNING PÅ KØRET
Opladere er nyttige under familierejser såvel som under forretningsrejser. De er uerstattelige, når den enhed, der navigerer os til destinationen, aflades. Med en biloplader behøver du ikke bekymre dig om energiniveauet i din telefon. Modellerne i vores tilbud passer til både personbiler og lastbiler. USB-bilopladeren har alle de nødvendige beskyttelser for sikker brug.

VIRKER OPLADEREN MED MIN TELEFON?
Når du vælger en oplader, skal du være opmærksom på opladningshastigheden og kompatibiliteten med din enhed. Bilopladere i vores tilbud er udstyret med Quick Charge hurtigopladningsstandarden. Derudover er det værd at opladeren har et kabel i sættet. Det er også vigtigt, at bilopladeren er lavet af materialer af høj kvalitet, der er modstandsdygtige over for mekaniske skader. Hvis din telefon understøtter induktiv opladning, kan du vælge QI-opladere.

Hvorfor skal du vælge en Zenwire biloplader?
Først og fremmest på grund af kvaliteten, du ikke finder andre steder. Zenwire bilopladere med hurtig opladningsfunktion er lavet med største omhu og tilbyder en helt ny dimension af bekvemmelighed. Producenten har gjort alt for at sikre, at opladeren ser pæn og elegant ud. Du behøver ikke længere bekymre dig om at skæmme din bils interiør. Det eksklusive udseende af vores opladere vil sikre, at interiørets æstetik bevares. Derudover tilbyder producenten dig en garanti, som i tilfælde af problemer med betjeningen af udstyret (selvom det praktisk talt ikke sker) vil give dig mulighed for at udskifte udstyret med et nyt eller reparere det.

Det er også en god gaveide, når du vil give din elskede noget unikt og praktisk på samme tid.
Som vores erfaring viser, bliver bilholdere med opladningsfunktion en stadig mere populær gave til pårørende, der bruger meget tid bag rattet. Denne løsning giver sikkerhed ved brug og forbedrer kørekomforten, hvilket har en positiv effekt på føreren! Emballagen, som opladeren er placeret i, er elegant, hvilket ikke kræver, at du yderligere pakker denne vare som gave.

Lad dig overraske over kvaliteten og de visuelle kvaliteter samt funktionaliteten af disse løsninger!
Husk også, at du selv kan lave en gave, og disse opladerholdere er det perfekte valg!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl