til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Leder du efter adaptere af den bedste kvalitet til dit hjem eller din virksomhed enheder?
Du er kommet til den bedste adresse. zenwire.eu butikken har løsninger til dig, der helt sikkert vil give mange fordele!

Mini Display Port til HDMI-kabler giver dig mulighed for at forvandle enhver ekstern skærm til en hjemmebiograf, når den er tilsluttet den med en computer via denne enhed. Du kan se film i fuld HD og i din hjemmebiograf med fuld lydstyrke. Dette skyldes, at den maksimalt mulige lydstyrke på denne adapter sikrer højkvalitetslyd på den eksterne skærm. Denne højkvalitets kabelkonverter til tilslutning af mini DisplayPort-porten vil få dit udstyrs eksisterende muligheder til at gennemgå fantastiske ændringer. Du kommer ind på et højere oplevelsesniveau, og kvaliteten af billedet og lyden vil helt sikkert glædeligt overraske dig.

ADAPTER/KABEL MED USB-C 3.1 TIL DISPLAYPORT 4K 60HZ 1.8M er et andet af vores forslag til vores kunder. Denne type adapter vil helt sikkert appellere til MacBook-brugere, der kæmper med problemet med et forsvindende Wi-Fi-netværk efter at have tilsluttet kabler uden et ordentligt plastikhus, der beskytter mod interferens. Vores kabler har en ledningsnetbeskyttelse lavet af ABS-plast, hvilket eliminerer problemet med interferens.

Fantastisk, ikke? Og hvad tilbyder vi ellers kunderne? Den bedste kvalitet af kabler. Zenwire gør sig umage under produktionen af hvert af de tilbudte enheder, hvorfor du kan være sikker på, at det Zenwire-produkt, du køber, altid vil være af højeste kvalitet. Opmærksomhed på hvert element gør, at Zenwire-produkter, udover deres store tekniske parametre, også skiller sig ud med deres æstetik. Zenwire-mærkeprodukter er elegance i alle detaljer, produkter, der giver dig mulighed for at skille dig ud fra resten.

Tilbuddet omfatter alle slags komponenter til enheder som computere, tablets, bærbare computere samt smartphones, som også er ultralette i forhold til modparter fra andre virksomheder. Hvorfor er det vigtigt? Først og fremmest vil det gøre det nemmere at rejse, når du skal have dit udstyr med.

Zenwire.eu inviterer dig ind i sin verden. Vores butik giver dig mulighed for at foretage ændringer, der positivt vil påvirke din arbejds- og underholdningsoplevelse på bærbare og stationære multimedieenheder. Gør dig bekendt med det brede udvalg af vores butik i dag og afgiv din ordre. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores specialister, som med glæde besvarer dine spørgsmål.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl