til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00

Om os

Zenwire  er et polsk mærke med speciale i salg af elektroniske produkter. Vores hovedproduktkategori er   USB-C adaptere og hubs  samt GSM tilbehør. Vores portefølje udvides konstant, vi introducerer nye innovative produkter og løsninger for at tilfredsstille vores krævende kunder.

De produkter vi tilbyder er frem for alt kendetegnet ved højkvalitets konstruktion til en overkommelig pris. Det forhold, vi opretholder med vores kunder, er meget værdifuldt for os, så vi stræber efter det højeste niveau af servicekvalitet på alle stadier af ordren.

Zenwire.eu  er vores officielle hjemmeside, hvor du kan købe  Zenwire-  produkter direkte. Du kan regne med hurtig ordrebehandling inden for 24 timer og effektiv eftersalgsservice. Vi leverer det højeste serviceniveau i alle faser af transaktionen.

Har du spørgsmål, rådgiver og hjælper vi altid gerne! :)

Vi er åbne for samarbejde med andre virksomheder. Hvis du gerne vil sælge vores produkter, bedes du kontakte os. Vi tilbyder attraktive priser og support.

Vi er glade for at arbejde med journalister, bloggere, Youtubere og influencers fra teknologibranchen! Har du dit eget medie, så kontakt os, fremvis din profil og sammen kommer vi med en idé til, hvordan vi kan støtte hinanden :).

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl