til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Leder du efter en hurtig telefonoplader, der er sikker og giver dig mulighed for at oplade ikke én, men tre enheder med den? Du er kommet til det rigtige sted, tjek vores butiks tilbud.
Hurtig opladning er ikke kun mulig med induktive opladere, traditionelle telefonopladere er også en god løsning.

hurtig opladning? Vælg opladere med Quick Charge-teknologi
Takket være brugen af Quick Charge 3.0-teknologi kan du nyde en hurtigt opladet telefon på få minutter. Det er også vigtigt, at de opladere, der er tilgængelige i vores butik, nemt automatisk vælger den optimale strøm til en given enhed, takket være hvilken du får en hurtigt opladet telefon, tablet eller bærbar computer.

Interessant design og holdbarhed - lær vores udbud af opladere at kende
Vores telefonopladere er lavet af materialer af højeste kvalitet (ABS), så du kan tage dem med dig overalt uden frygt for, at de kan blive beskadiget.

Kompatibilitet? Vores netopladere passer til enhver enhed!
De opladere, der er tilgængelige i vores butik, er kompatible. De er gode til at oplade både telefoner og tablets eller konsolpuder, og takket være tre indgange kan du oplade dem alle på én gang. Vores vægopladere har forskellige indgange, så de nemt kan håndtere forskellige enheder.

Oplade flere forskellige enheder med forskellige indgange på samme tid? Med vores opladere er det muligt!
Derudover har vores vægopladere forskellige typer indgange, så du nemt kan vælge den du skal bruge. Gennemse alle tilbuddene i denne kategori omhyggeligt, og du vil helt sikkert finde den rigtige vægoplader til dig.

Skal du til udlandet og ved ikke, om din netoplader passer til den stikkontakt, der skal være der? Vores firmas telefonoplader passer til de fleste indgange i EU.

Det har aldrig været nemmere at oplade din telefon, tablet eller anden enhed, så køb vores vægopladere i dag, som er designet til specielle opgaver. Med dem vil du efter et par minutter få en opladet enhed klar til at fungere, hvilket er meget vigtigt, hvis du bruger din telefon, tablet eller laptop meget ofte under dit arbejde. Tid er penge, og med vores netopladere sparer du meget tid.

Gratis og hurtig levering? Tjek, hvad vi har forberedt til dig!
Se hele tilbuddet i vores butik og shop for minimum PLN 159 for at modtage gratis levering. Derudover kan du regne med meget hurtig levering. Bestil inden kl. 1400 og afhent dine varer allerede dagen efter. Nyd din shopping!

Se også produkter fra kategorien: bilopladere og powerbanks og ladekabler.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl