til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matchede de angivne kriterier.

Powerbank til bil og rejser
I vores tilbud finder du universelle powerbanks til opladning af telefoner, laptops og tablets. Det er en nyttig enhed på steder, hvor du ikke har adgang til elektricitet, og din enhed har brug for det. Det vigtigste er at tilpasse udstyret til dine behov, for så forbedrer powerbanken vores funktion og eliminerer problemet med at aflade telefonen. Hvis du glemmer at oplade din smartphone, før du går ud, skal du ikke bekymre dig og vælge Zenwire powerbanks, der er pålidelige i enhver situation.

Hvilken powerbank skal du vælge - hvad skal du kigge efter, når du køber?
Kapacitet - det er værd at vælge en model, der oplader din telefon mindst to gange.
Porte og stik - hvis du vil oplade flere enheder, skal du vælge powerbanks udstyret med mindst to USB-porte med QUICK CHARGE-opladningsstandarden.
Opladningsniveauindikator - angiver ladetilstanden og signalerer, når du skal oplade den.
Funktionaliteten af Zenwire powerbank er uvurderlig, udover at oplade din telefon, kan du også oplade andre enheder, der kræver det.

Zenwire powerbanks er små og bærbare, så de er nemme at have med rundt. Dette er meget værdifuldt, når du tager på ferie, fordi det vil være en uerstattelig partner i de øjeblikke, hvor din smartphone løber tør for strøm, og du har mest brug for den.

Du behøver ikke bekymre dig om længden af kablet, da det er langt nok til at oplade din enhed komfortabelt.

Vores powerbanks er dækket af en garanti, så du kan være sikker på, at du køber et produkt af høj kvalitet. Hvis din powerbank svigter, erstatter vi den med en ny. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed og køb din powerbank nu!

En ekstra lommelygte placeret i Zenwire powerbank-huset er et meget nyttigt stykke udstyr, især når du rejser. Det vil hjælpe selv i mørke at ramme USB-kablet til stikket uden risiko for at beskadige huset. Vores produkter er designet til at være så funktionelle som muligt.

Vi håber, at disse løsninger vil vise sig at være værdifulde for dig og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning, når du køber en powerbank. Tak fordi du valgte Zenwire! Vi står til din rådighed for alle spørgsmål. Vores specialister vil besvare dem og dele deres viden.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl