til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Mini DLP-projektor Bærbar Full HD 4K WiFi Android-projektor med indbygget batteri + stativ + beskyttelsesetui Zenwire c1000 Mini DLP-projektor Bærbar Full HD 4K WiFi Android-projektor med indbygget batteri + stativ + beskyttelsesetui Zenwire c1000
Leverandør: Zenwire
Give:

4.285,63 kr

Regular price: 4.857,06 kr

Lowest price: 4.282,77 kr
stk.
Vis mere
  • rabat
  • Ny
Projektori WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi Autofocus puhelimelle Projektori WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi Autofocus puhelimelle
Leverandør: Zenwire
Give:

3.428,49 kr

Regular price: 3.428,49 kr

Lowest price: 3.714,20 kr
stk.
Vis mere
  • rabat
  • Ny
LED-projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 24000lm 800 ansi Autofokus LED-projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 24000lm 800 ansi Autofokus
Leverandør: Zenwire
Give:

5.114,20 kr

Regular price: 5.142,77 kr

Lowest price: 5.428,49 kr
stk.
Vis mere
  • rabat
  • Ny
Miniprojektor Bærbar WiFi Full HD 4K 7500lm projektor til laptop telefon Miniprojektor Bærbar WiFi Full HD 4K 7500lm projektor til laptop telefon
Leverandør: Zenwire
Give:

1.714,20 kr

Regular price: 2.571,34 kr

Lowest price: 1.999,91 kr
stk.
Vis mere
  • rabat
  • Ny
Miniprojektor Full HD LED-projektor 720p 4000 lm 2000: 1 170 tommer HDMI USB Zenwire Q6 Miniprojektor Full HD LED-projektor 720p 4000 lm 2000: 1 170 tommer HDMI USB Zenwire Q6
Leverandør: Zenwire
Give:

1.314,20 kr

Regular price: 1.399,91 kr

Lowest price: 1.399,91 kr
stk.
Vis mere
  • rabat
  • rabat

Du behøver ikke tilkalde hjælp fra rumskibet Enterprise, når du har en projektor i hænderne. Uanset om du projicerer PowerPoint-præsentationer på arbejdet eller projicerer film derhjemme, er en projektor et praktisk værktøj at have med dig.

Med så mange forskellige typer projektorer på markedet, kan det være svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig.

Hvad er forskellen mellem en LCD-projektor og en DLP-projektor?
LCD-projektorer (flydende krystal) bruger tre LCD-paneler til at skabe et billede - et for rødt, grønt og blåt. DLP (Digital Light Processing) projektorer bruger en række små spejle, der reflekterer lyset gennem farvehjulet for at skabe et billede.

Hver type projektor har sine fordele og ulemper. LCD-projektorer er typisk billigere end DLP-projektorer og har typisk en længere lampelevetid (hvor længe en projektorpære holder, før den skal udskiftes). De har også en tendens til at have lavere kontrastforhold, hvilket betyder, at de muligvis ikke producerer så dybe sorte farver som DLP-projektorer.

På den anden side har DLP-projektorer en tendens til at være dyrere end LCD-projektorer. Men de har typisk kortere kasteafstande (afstanden fra projektoren til skærmen), højere kontrastforhold og hurtigere opdateringshastigheder (den hastighed, hvormed projektoren kan opdatere billedet på skærmen).

Så hvilken skal du vælge? Det afhænger virkelig af dine behov og budget. Hvis du har brug for en projektor med lang lampelevetid og ikke har noget imod at ofre kontrastforhold, så vælg en LCD-projektor. Hvis du har brug for en projektor med kort kasteafstand og højt kontrastforhold, skal du vælge en DLP-projektor.

Hvad er forskellen mellem en bærbar og stationær projektor?
Mini bærbare projektorer er små og lette nok til nemt at kunne flyttes fra sted til sted. De er typisk billigere end desktop-projektorer og har en kortere kasteafstand, men har også en tendens til at have lavere opløsninger og lysstyrkeniveauer end desktop-projektorer.

Desktop-projektorer er designet til at blive på ét sted, såsom på et skrivebord eller et bord. De er typisk dyrere end bærbare projektorer og har en længere kasteafstand. De har også en tendens til at have højere opløsninger og lysstyrkeniveauer end bærbare projektorer.

Så hvilken skal du vælge? Det afhænger virkelig af dine behov. Har du brug for en projektor, som du nemt kan flytte fra sted til sted, så vælg en bærbar projektor. Hvis du har brug for en projektor med høj opløsning og et lyst billede, skal du vælge en skrivebordsprojektor.

Hvad er forskellen mellem en LED-projektor og en traditionel lampeprojektor?
LED (light-emitting diode) projektorer bruger LED'er til at skabe billedet, mens traditionelle lampebaserede projektorer bruger en glødepære. Der er flere fordele ved at bruge en LED-projektor frem for en traditionel lampebaseret projektor.

For det første har LED-projektorer en tendens til at have længere lampelevetid end konventionelle lampeprojektorer. For det andet er de typisk mere energieffektive end traditionelle lampeprojektorer. Og for det tredje producerer de ikke så meget varme som traditionelle lampeprojektorer, så de kan bruges i mere trange rum.

Ulempen ved LED-projektorer er, at de normalt er dyrere end traditionelle lampeprojektorer.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl