til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

RJ45 ETHERNET KABEL
Har du brug for en stabil og hurtig internetforbindelse, er Ethernet-kabler noget for dig. Når du vælger et RJ45-kabel, bør du være styret af transmissionshastigheden - jo højere jo bedre. Den hurtigste dataoverførselsstandard er Gigabit Ethernet med dataoverførselshastigheder på op til 1000 Mbps. Vi tilbyder kabler i forskellige længder, så du finder det rigtige produkt skræddersyet til dine behov.

Hvorfor har du brug for et netværkskabel?
Netværkskabler bruges til at overføre data og information mellem bærbare computere, printere og andre kontorenheder. En stabil forbindelse spiller også en nøglerolle, når du spiller på en konsol eller computer. Ethernet-kabler bruges til at overføre data og information mellem computere, printere og andet kontorudstyr. En stabil forbindelse er også afgørende, når du spiller spil på konsol eller pc. Netværkskabler fås i forskellige længder, så du kan vælge det rigtige produkt alt efter dine behov. De mest almindelige typer Ethernet-kabler er blevet testet for kompatibilitet med populære mærker som Apple, HP og Dell. I vores katalog finder du et bredt udvalg af netværkskabler. Du kan købe et Ethernet RJ45 kabel i de mest populære længder hos os. Hvis du leder efter et kabel med den højeste transmissionshastighed, vil det være en god idé at investere i et af vores enheder. Vores butik tilbyder Zenwire kabler. Hvis du har brug for yderligere information om nogle af de produkter, der er vist her, bedes du kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.

Hvorfor et Ethernet-kabel fra Zenwire?
Kvalitet, kvalitet og mere kvalitet. Husk at billige kabler, udover dårlige transmissionsparametre, kan forårsage uoprettelig skade på dit udstyr. Nogle gange sker det, at et sådant kabel kan forårsage en trussel direkte mod dig som bruger! Risiker ikke dine tab, far ikke dit helbred. Det er ikke værd at eksperimentere med billigere erstatninger af tvivlsom kvalitet. Sats på gennemprøvede løsninger såsom kabler fra Zenwire.eu. Vores kvalitet er allerede blevet værdsat af mange kunder, som er glade for at komme tilbage til vores online butik for andre elementer af udstyr. Vi har brugt vores løsninger med succes i mange år, og vi står inde for kvaliteten af de produkter, der leveres til dig. Så ingen bekymringer om kvalitet - du kan stole på Zenwire! Sæt dig ind i hele butikkens tilbud nu og afgiv en bestilling. Hvis du har spørgsmål, er vi her for at hjælpe!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl