til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Drevkabinet 2,5" HDD SSD USB 3.0 SATA 6 GB/s op til 16 TB Drevkabinet 2,5" HDD SSD USB 3.0 SATA 6 GB/s op til 16 TB
Leverandør: Zenwire
Give:

131,34 kr

Regular price: 157,11 kr

Lowest price: 157,11 kr
stk.
Vis mere
  • rabat
  • Ny
SSD-adapter m.2 USB 3.0 NGFF m2 SATA-etui SSD-adapter m.2 USB 3.0 NGFF m2 SATA-etui
Leverandør: Zenwire
Give:

131,34 kr

stk.
Vis mere
SSD-KABLE m2 USB 3.0 NGFF SATA Pocket m.2 SSD-KABLE m2 USB 3.0 NGFF SATA Pocket m.2
Leverandør: Zenwire
Give:

199,97 kr

stk.
Vis mere

HVAD ER ET SSD-KABLE?
Et SSD-kabinet er et etui eller etui, hvor du kan placere en SSD for at beskytte den mod beskadigelse. Kabinettet er lavet af plastik eller metal og har en låge eller låg, der kan lukkes for at beskytte mod støv, stød, statisk elektricitet og snavs. M2-drevlommer er perfekte til både hjemmet og virksomheden. Det er værd at bruge det på steder, hvor støv og støv kan forurene SSD'en.

HVORFOR VIL JEG ØNSKE ET SSD-KABLE?
Hvis du leder efter en måde at beskytte din SSD-investering på, bør du overveje at købe m2-drevbåsen. Kabinettet hjælper med at beskytte SSD'en mod beskadigelse og forlænger dens levetid. Hvis du planlægger at bruge SSD'en som eksternt lager, skal du også bruge et kabinet for at omdanne drevet til en bærbar USB-enhed.
Hvad betyder det, at du har brug for et m2 SDD-drevkabinet?


Hvis du leder efter eksternt lager og vil bruge USB som tilslutningsmetode, skal du bruge en måde at kombinere drevet på til en bærbar USB-enhed. Du kan købe etuier, der har standard SATA-stik eller dem med mSATA-stik; vi anbefaler at vælge sidstnævnte, da de tilbyder hurtigere overførselshastigheder. ExpressCard-adaptere er også tilgængelige til bærbare computere, der ikke har en USB-port.

HVORDAN FUNGERER ET SSD-KABLE?
SSD-kabinettet indeholder drevet og giver strøm til det; i de fleste tilfælde skal der ikke installeres drivere eller software. Etuiet kommer normalt også med et USB-kabel, så du nemt kan tilslutte det til din computer. Efter brug skal du blot frakoble USB-kablet og opbevare m2-drevbåsen, indtil du skal bruge den igen.

HVORNÅR SKAL JEG KØBE ET SDD-KABLE?
Hvis du leder efter en måde at beskytte din investering på, anbefaler vi at købe et SSD-kabinet til din SSD så hurtigt som muligt! De fås i både plastik- og metalversioner med enten SATA- eller mSATA-stik. Sørg for at tjekke, om din bærbare computer har en USB-port, før du køber m2-drevbåsen.
Zenwire sælger de bedste SSD-kabinetter på markedet. Deres kvalitet overstiger konkurrenterne og giver dig mulighed for at bevare æstetikken. Gør dig bekendt med vores tilbud og bestil i dag! Zenwire.eu - Din butik med det bedste udstyr!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl