til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

OPTISK DREV
I en tid med ultratynde bærbare computere uden et cd/dvd-drev, er eksterne optagere forbundet til en bærbar eller computer via et USB-kabel meget nyttige. Drevet kan tilsluttes en computer ved hjælp af et USB 2.0- eller USB 3.0-kabel. De bruges til at optage og afspille film, billeder eller installere spil og software. Tjek læse- og skrivehastigheden, som enheden tilbyder, når du køber. Et vigtigt aspekt ved valg af det rigtige drev er også formatet på de læste data, såsom: DVD, CD eller Blu-Ray.

Hvorfor er optiske drevparametre så vigtige?
Hvis du f.eks. vil afspille en Blu-ray-disk, men din bærbare computer ikke har den relevante software installeret, vil en ekstern brænder give dig mulighed for at se indhold uden problemer. Du kan også bruge denne enhed, hvis din computer ikke har et optisk drev, eller hvis du skal installere software fra dvd'er/cd'er. Det er dog værd at huske, at drevet til drevet ikke er ens. Her bør det dominerende problem være de tekniske parametre for det optiske drev. Den vigtigste af dem er hastighed. Forestil dig de gamle drev, der var indbygget i bærbare og stationære computere. Optagelsen tog evigheder, og med det nuværende tempo i livet ville en sådan løsning slet ikke fungere. Derfor opfyldte producenterne behovene hos brugere af optiske drev og forbedrede hele processen markant. På dette tidspunkt vil du brænde et album på få øjeblikke. Lad dig dog ikke snyde af tomme løfter - vælg omhyggeligt og læs omhyggeligt, hvad et givent drev byder på.

Eksterne cd/dvd-rom-drev fra Zenwire
Det er mere end løfter - vores Zenwire-hardware virker virkelig hurtigt! Men hvis dette ikke er nok, kan vi give dig en tilfredshedsgaranti og love en lang levetid på sådan et drev, fordi vi er sikre på dens kvalitet. Vi har specialiseret os i computerhardware, som er designet til at lette dine daglige aktiviteter i forbindelse med computerdrift. Vi bruger også vores løsninger dagligt, så vi kender præcis hvert af det udbudte udstyr. Derfor er vores tillid til Zenwire-produkternes pålidelighed.

Spørgsmål?
Vi vil med glæde besvare dem og hjælpe dig med at vælge det bedste udstyr, der opfylder dine krav og gør livet lettere. Kontakt os for at høre alle oplysninger om det udstyr, der er til salg.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl