til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

 BØRNENS NATLYS LED BRANDVIL Auto TRUCK ( BØRNENS NATLYS LED BRANDVIL Auto TRUCK (
Leverandør: Zenwire
Give:

197,06 kr

stk.
Vis mere
BØRNENS NATSLYS SILIKONE LED SWITCH BØRNENS NATSLYS SILIKONE LED SWITCH
Leverandør: Zenwire
Give:

197,06 kr

stk.
Vis mere
NATLYS KANIN BØRN FARVEDE SILIKONE + PILOT NATLYS KANIN BØRN FARVEDE SILIKONE + PILOT
Leverandør: Zenwire
Give:

168,54 kr

stk.
Vis mere
NATLYS KITTENS BØRN FARVE SILIKONE RGB Zenwire NATLYS KITTENS BØRN FARVE SILIKONE RGB Zenwire
Leverandør: Zenwire
Give:

162,77 kr

stk.
Vis mere
NATSLYS TIL BØRN BJØRNEFARVE LED-SILIKONE NATSLYS TIL BØRN BJØRNEFARVE LED-SILIKONE
Leverandør: Zenwire
Give:

159,91 kr

stk.
Vis mere
SILIKONE UNICORN NATLYS TIL BØRN SILIKONE UNICORN NATLYS TIL BØRN
Leverandør: Zenwire
Give:

162,77 kr

stk.
Vis mere

Fjernbetjente sengelamper er en perfekt løsning, der ikke kun lyser, men også smukt dekorerer. Vores fjernstyrede LED-natlys til børn fås i en lang række farver. Alt for at dit barn skal føle sig trygt og godt tilpas. De er lavet af silikone, som er et sikkert materiale og ikke lader sengelampen gå i stykker ved et fald, de er perfekte til børn!

HVORFOR HAR BØRN BRUG FOR LYS OM NATTEN?

Lys opbygger en følelse af tryghed hos børn, gør et mørkt rum venligt og giver dig mulighed for at slippe af med børns frygt for monstre under sengen eller klædeskabet. Det delikate lys fra LED-natlampen lavet af silikone giver dig mulighed for at slappe af og langsomt falde i søvn. Derudover giver den medfølgende fjernbetjening dig mulighed for at justere lysintensiteten, samt farven på det lys, du ønsker at tænde. Det er værd at nævne, at visse farver hjælper med at falde i søvn, men også med at vågne op. Visse farver stimulerer hjernen til handling, og andre får os igen til at falde til ro og slappe af. Sættet indeholder en natlampe med fjernbetjening for at gøre det endnu nemmere at styre.

Sengelamper til børn fra vores tilbud er et svar på den yngstes og deres forældres behov. De fås i form af dyr, der passer perfekt til børneværelsets indretning. De er lavet af silikone, hvilket er helt sikkert for dit lille barn, så selvom det bliver bidt, forbliver barnet trygt. Lamper i form af en enhjørning, kat eller bamse er en perfekt løsning for ethvert lille barn.


Fjernbetjeningen, der er inkluderet i sættet, giver dig mulighed for at styre lampen på afstand, så du ikke er bange for, at du vil vække dit barn igen snublende gennem labyrinten af legetøj, der forsøger at komme til det sted, hvor den er sat. Bare tryk på knappen og lyset slukker, og barnet vil ikke engang bemærke det i søvne.


Den største fordel er dog muligheden for at oplade den via et USB-kabel. Forældre sætter pris på disse lamper, fordi de er i stand til at tage dem med sig, uanset hvor de går. Elementet, som barnet kender fra hjemmets komfort, giver dig mulighed for at falde til ro et nyt sted (på ferier, med familie eller venner) og skabe et velkendt og trygt miljø for at falde i søvn.


Farverige sengelamper fås på lager, bare bestil den rigtige lampe for at få glæde af den hjemme i løbet af få dage Vi behandler ordrer løbende, så du kan være sikker på, at de købte produkter når dig på et øjeblik.


Vi har fokus på kvalitet - vi garanterer tilfredshed med købet. Zenwire.eu er en butik, du altid kan stole på. Vi inviterer dig!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl