til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

WEBCAM

Hvis du vil sende video under opkald i applikationer som MS Teams, Zoom, Meet eller Skype i høj opløsning, skal du vælge Zenwire-webkameraer. Nyd god kvalitet under onlinelektioner, klasser eller konferencer. Webcams er dedikeret til både stationære og bærbare brugere. Det er værd at have et webcam, for det bliver oftere og oftere brugt til jobsamtaler eller videokonferencer i virksomheder.


WEBCAM LØSNING

Afhængigt af model af webcam, kan du regne med understøttelse af Full HD eller HD-opløsning, en stereomikrofon. Hold øje med modeller, der tilbyder en lavere opløsning, såsom 640 x 480. Disse er normalt forældede enheder, der sidder på lagerhylderne. Overvej et HD-kamera (1280 x 720 opløsning), hvis du har en internetforbindelse med lav båndbredde. Husk at billedkvaliteten har stor betydning for din modtager, så det rigtige webcam giver dig mulighed for at kommunikere med samtalepartneren uden problemer. I tilfælde af folk, der afholder forskellige typer online lektioner eller foredrag eller præsentationer, er billedkvalitet ekstremt vigtig. Zenwire-kameraet får dig til at stoppe alle disse problemer én gang for alle.

ENKEL BRUG AF WEBCAMS

De enheder, vi tilbyder, er meget nemme at bruge. Webkameraet er klar til at fungere, så snart det er tilsluttet computeren. Systemet genkender automatisk kameraet og installerer de nødvendige drivere. Dette er den såkaldte "Plug & Play" løsning, som ikke kræver noget ekstra arbejde fra dig under installationen af webcam. Du vil sætte pris på den intuitive betjening under daglig brug af webcam. Dette vil væsentligt forkorte opsætnings- og tilslutningstiden for webcam til din computer, hvilket vil give dig mere tid til at forberede dig til en samtale eller endda til at lave din morgenkaffe.

Zenwire har de bedste løsninger lige ved hånden.
Kvaliteten af vores produkter er blevet værdsat i årevis af mange brugere, som har besluttet at købe udstyr hos os. Zenwire giver dig problemfri, børnevenlig betjening og kvalitet, du ikke finder fra andre producenter. Hvert produkt, der er tilgængeligt i vores Zenwire.eu butik, er også testet af vores specialister. De tjekker enhedernes parametre og vælger kun de bedste, så du kan få det bedste ud af dem.

Men har du spørgsmål til dette eller andre produkter - skriv eller ring! Vores konsulenter hjælper dig med at vælge det bedste udstyr og vil gøre dig bekendt med de nyeste produkter, som positivt vil påvirke det daglige arbejde, der udføres på dine enheder.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl