til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

MEDICINSK FINGERMÆTNING TIL MÆTTINGSMÅLING.
En medicinsk saturator til måling af mætning, også kaldet af mange som et pulsoximeter eller pulsmåler, er en meget nyttig enhed, der vil måle niveauet af blodets iltmætning og din puls. Dette er især nyttigt til selvdiagnoseformål for at overvåge vigtige vitale tegn.

MEDICINSK SATURATOR MED CE-CERTIFIKAT HVOR KØBES?
I vores butik finder du en højkvalitets saturator til at måle blodets iltmætning og din puls. Denne enhed vil gøre dig i stand til at måle nemt, hurtigt og ikke-invasivt. Dette produkt kan bruges af alle. Giv dig selv, dine kære, børn og medarbejdere en medicinsk fingermætning, og giv dem ekstra beskyttelse og sikkerhed.

LIDT OM DEN MEDICINSKE MÆTNING
Denne medicinske saturator er især nyttig for dem, der dyrker sport og fitness. Dens betjening er meget enkel - bare tryk oximeteret til din finger eller øreflippen, og det vil straks modtage præcis information om pulsen og niveauet af blodets iltmætning.

Hvorfor er det værd at bestille et pulsoximeter hos os?
Denne enhed kan bruges til selvdiagnoseformål. Det vil hjælpe dig, dine kære eller medarbejdere med at overvåge vigtige vitale parametre, der afspejler den generelle sundhed for hver person. Ifølge talrige udtalelser er det et af de mest nøjagtige og pålidelige medicinske anordninger på markedet. Derudover er den, takket være dens unikke design og multifunktionalitet, velegnet til brug i hjemmet eller på kontoret.

Målingen af iltmætning takket være denne medicinske enhed er meget præcis, takket være hvilken du vil være i stand til at overvåge tilstanden af dine blodceller på daglig basis. Du behøver kun at bruge et par minutter om dagen på denne fantastiske enhed! Det er meget nemt at bruge denne medicinske saturator, det tager ikke meget tid at lære at bruge den! Pulsoximeteret vil være din pålidelige assistent i kampen mod forskellige sygdomme.

FUNKTIONER PÅ PULSOXIMETERET
Denne enhed har et højt niveau af nøjagtighed og kan bruges forskellige steder (hjem, kontor, skole, ture) på grund af dens meget lille størrelse. Det er nøjagtigt nok til at give et klart signal i tilfælde af forringelse af helbredet, at lægehjælp er påkrævet. Mætning måles som et af de første parametre, der giver os et klart billede af situationen for en syg person. Det er derfor værd at investere i et produkt, der kan redde vores og vores kæres helbred og nogle gange endda livet. Tøv ikke med at bestille i dag!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl