til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

USB-C-dockingstationer med Display Link-teknologi

USB-C HUB Dockingstation 16i1 Display Link 3x HDMI USB 3.0 Mini Jack Ethernet 1000Mbps SD til Macbook M1 M2 Zenwire DS933 USB-C HUB Dockingstation 16i1 Display Link 3x HDMI USB 3.0 Mini Jack Ethernet 1000Mbps SD til Macbook M1 M2 Zenwire DS933
Leverandør: Zenwire
Give:

2.285,63 kr

Regular price: 2.399,91 kr

Lowest price: 2.285,69 kr
stk.
Vis mere
  • rabat

Hvad er Display Link-teknologi?

Docking-stationer med Display Link-teknologi er ikke almindelige docking-stationer. I modsætning til traditionelle dockingstationer, som normalt bruges til at udvide antallet af tilgængelige porte på en bærbar computer eller til opladning, tilbyder dockingstationer med Display Link-teknologi noget mere. De er en løsning til alle brugere af Apple Macbook-computere med en M1- og M2-chip, som ønsker at bruge flere eksterne skærme i Extend-tilstand.

• Teknologi i praksis: Docking-stationer, der understøtter Display Link-teknologi, har en indbygget ekstra processor. Takket være det er de i stand til at behandle de data, der er nødvendige for at vise billedet på flere eksterne skærme. Dette er et svar på udfordringerne fra de nyeste Macbook-computere.

Hvorfor er det værd at investere i docking-stationer med Display Link-teknologi?

Selvom Display Link-dockingstationer er lidt dyrere end standarddockingstationer, giver de en række fordele for brugerne:

• Arbejdskomfort på flere skærme: Takket være dem kan du bruge flere skærme i Extend-tilstand, hvilket markant øger arbejdskomforten, især for grafiske designere, programmører eller folk, der arbejder på avancerede projekter.
• Speciel processor: Deres indbyggede databehandlingsprocessor gør, at billedet vises jævnt, uden hakken, hvilket er uopnåeligt med mange andre dockingstationer.
• Fungerer med Macbooks: Dette er en af de få teknologier, der fungerer problemfrit med Apple Macbook M1 og M2 bærbare computere.

Hvorfor vælge Zenwire-produkter?

Vi er stolte leverandører af originale produkter fra Zenwire, som er en af de førende producenter af dockingstationer med Display Link-teknologi .

• Kvalitet: Zenwire er synonymt med kvalitet. Ved at bruge de nyeste teknologier og sans for detaljer garanterer virksomheden pålideligheden og den lange levetid af sine produkter.
• Support: Når du køber Zenwire-produkter, kan du regne med teknisk support og kvalitetsgaranti.
I vores netbutik finder du et bredt udvalg af dockingstationer med Display Link-teknologi fra Zenwire. Nyd din shopping!

Hvilke porte tilbyder vores Display Link-dockingstationer?

USB C-dockingstationer med Display link-teknologi inkluderer et rigt sæt porte, der vil muliggøre endnu mere effektivt arbejde på Macbook M1- og M2-enheder (såvel som Windows-systemer). Eksempler på input i vores enheder er:

• Display Link - lyd- og videooverførsel via USB- eller USB-C-port
• Flere HDMI- og Display Port-indgange med opløsning op til 5K
• USB-C-port med hurtig opladning
• Understøttelse af SD- og MicroSD-kort - især vigtigt for fotografer
• Mange andre i afhængigt af den valgte Macbook-dockingstationsmodel

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl