til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

BILHOLDER HOLDER - HOLD DIN SMARTPHONE SIKKER PÅ RUTEN

Vi bruger smartphones næsten hvert eneste øjeblik af vores liv, og producenter udvikler nye forbedringer og funktionaliteter hvert år. Navigation i telefonen er meget mere bekvem og mere sikker, hvis telefonen er placeret i en bilholder, end den ville være på en af hylderne i bilen. På grund af udviklingen af teknologier, som vores telefoner er udstyret med, stiger deres pris, hvorfor det er vigtigt at give dem ordentlig beskyttelse og sikkerhed. Dette er især vigtigt, når du kører bil. Pludselig opbremsning kan beskadige vores telefon. Vores tilbud inkluderer også holdere udstyret med den induktive opladningsfunktion, takket være hvilken du nemt og bekvemt kan oplade din telefon, mens du er på farten eller står i en trafikprop.


HVILKE FUNKTIONER ER DEN BEDSTE BILTELEFONHOLDER?
• Stabil og holdbar montering.

• Fastgøres på et sted, så du kan holde dig sikker på vejen.

• Praktisk isætning og udtagning af smartphonen fra holderen.

Hvorfor vælge Zenwire.eu?
Mærket tilbyder kunderne produkter af høj kvalitet i en overkommelig prisklasse. Vi er overbeviste om, at enhver kunde vil finde et passende produkt, der opfylder kravene. Brugervenligheden og enestående kvalitet af Zenwire-produkter har glædet vores kunder i mange år. Hvad kan vi ellers tilbyde dig? Hvorfor er det værd at købe produkter hos os?

- Vi lytter til vores kunder og forbedrer vores produkter efter deres behov og kommentarer.

- Vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet, der opfylder de højeste standarder.

- Vi giver garanti på alle vores produkter.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, som omfatter forskellige typer holdere til forskellige telefonmodeller - bilholdere, cykelholdere og motorcykelholdere. Alle vores produkter er designet til at opfylde de højeste kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at de vil tjene dig i lang tid og ikke vil svigte dig i enhver situation.

Ved du ikke, hvad du skal vælge?

Har du spørgsmål til produkterne, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores butik. Elektronikspecialister vil besvare dine spørgsmål og dele deres viden og erfaring, så du kan modtage det produkt, der passer bedst til dine behov.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl