til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Enkelte ladekabler
Der findes flere forskellige typer enkeltladekabler på markedet. Den mest almindelige type er et USB til mikro USB-kabel. Dette kabel bruges til at oplade mange forskellige typer bærbare enheder, herunder smartphones, tablets og e-læsere. En anden almindelig type enkelt opladningskabel er et kabel med et Lightning-stik, som er et USB-kabel. Det er et vigtigt tilbehør i ethvert hjem, kontor og bil. Den bruges til at overføre filer, men oftest til at oplade mobile enheder som en smartphone eller tablet. Takket være USB-kabler kan du hurtigt overføre filer fra din telefon til din computer. Det er også værd at have ekstra USB-kabler til altid at have ved hånden og tid til at lede efter et tabt kabel. Til vores kunder, der ønsker at oplade deres telefon trådløst, tilbyder vi trådløse opladere.

 

Hvad skal man kigge efter, når man køber et telefonkabel?
Det vigtigste er at vælge det rigtige stik. Vi tilbyder USB - Micro USB, USB - Lightning, USB - USB Type C kabler. Vores tilbud inkluderer kabler, der understøtter Quick Charge teknologien. Der findes også andre varianter af USB Type C - HDMI, DisplayPort - USB Type C. Vores produkter er kendetegnet ved funktionalitet, holdbarhed og æstetik. Flettede USB-kabler er meget populære. Takket være dette bliver kablerne ikke sammenfiltrede og er mere bekvemme at bruge. Desuden er flettede kabler mere modstandsdygtige over for skader.

Zenwire-kabler er lavet af de bedste fletninger af højkvalitetsmetaller, som er kendetegnet ved fremragende ledningsevne og modstandsdygtighed over for skader. Disse er sikre kabler, der beskytter dine enheder mod overspænding og strømstød. En yderligere fordel er hurtig dataoverførsel - denne funktion vil helt sikkert glæde folk, der bekymrer sig om hurtig dataoverførsel mellem enheder.

Uanset hvilket kabel du vælger, garanterer vi dig de højeste kvalitetsprodukter, som vil tjene dig i årevis. Deres holdbare konstruktion sikrer tilstrækkelig beskyttelse og funktionalitet i lang tid. Udforsk Zenwire i dag og gør dit liv lettere.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl