til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matchede de angivne kriterier.

Hvorfor er det værd at vælge en elektrokemisk alkometer?

Elektrokemiske alkometer repræsenterer de nyeste teknologier inden for måling af alkoholkoncentration i udåndingsluft. Sammenlignet med andre teknologier, der er tilgængelige på markedet, er elektrokemiske alkometer kendetegnet ved:

• Høj målepræcision: Takket være brugen af elektrokemisk teknologi, den samme som i politiets alkometer, er resultaterne ekstremt nøjagtige og gentagelige.
• Bredt måleområde: Enheden måler alkoholkoncentration fra 0,00 til 2,00‰ promille, med en høj opløsning på 0,01‰.
• Målehukommelse: Alkometeret er udstyret med en hukommelse, der giver dig mulighed for at gemme op til 16 sidste målinger.

Innovative funktioner og komfort

Det skal være enkelt og intuitivt at bruge en elektrokemisk alkometer . Vores enheder er udstyret med en række funktioner, der gør brugen af dem til en sand fornøjelse:

• LCD-skærm: Et klart, farverigt, baggrundsbelyst display giver dig mulighed for at læse resultaterne selv under vanskelige lysforhold.
• Sensorer, der styrer målingens nøjagtighed: Luftstrømsføler, klar til måleføler eller optimal testtemperaturføler er blot nogle af de funktioner, der garanterer resultaternes nøjagtighed.
• Intuitiv lydsignalering: Informerer brugeren om, hvor længe der skal blæses og advarer også, når den sikre mængde alkohol overskrides.
• Energibesparelse: Takket være Auto OFF-funktionen slukker enheden automatisk, når den ikke er i brug.

Kvalitet og pålidelighed - de vigtigste fordele ved vores alkometer

Alle, der beslutter sig for at købe en alkometer, undrer sig over dens kvalitet og holdbarhed. Vi vil gerne garantere dig, at du, når du vælger vores produkter, primært vælger:

• Pålidelighed: Hver alkometer er kalibreret før forsendelse og er klar til brug lige ud af æsken.
• Holdbarhed: Alle vores enheder er lavet af slidstærkt ABS-plastik, som sikrer deres lange levetid.
• Kvalitetscertifikater: Vores produkter har CE EMC og ROHS certifikater, som bekræfter deres høje kvalitet og sikkerhed ved brug.


Elektrokemiske alkometer er et glimrende værktøj til både professionelle og private, der gerne vil være sikre på deres ædruelighed. Takket være nøjagtigheden af målingen og brugervenligheden er vores enheder et fremragende valg for enhver bruger. Vælg kvalitet, du kan stole på. Vælg også et produkt fra en gennemprøvet producent og sælger, såsom Zenwire, og vær ikke bange for at sætte dig bag rattet om morgenen.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl