til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Alkometer - pas på din egen og andres sikkerhed
En alkometer er en enhed, som alle burde have. Takket være det vil du kontrollere, om du kan køre bil, mens du opretholder de rette sikkerhedsforanstaltninger. Vores alkometer vil også være nyttige i transportvirksomheder.

 

Universal alkometer
Hvis du spekulerer på, hvilket alkometer du skal vælge, så tænk over, hvor meget du vil bruge på det. Blandt produkterne i vores butik har vi meget gode priser på udstyr, og vi garanterer dets højeste kvalitet. Når du skal vælge alkometer, så tjek antallet af mundstykker den har, vi sælger kun alkometer med mundstykker. Takket være andre kunders meninger, vil du være i stand til at se, hvordan vores produkter fungerer i hverdagen. Vi sørger for, at alkometer i vores tilbud giver præcise indikationer og kan opfylde de højeste forventninger fra vores kunder.

 

Alkometer til transportvirksomheder
Ved hjælp af et alkometer kan du også tjekke, om chaufføren af et transportfirma ikke har indtaget alkohol inden arbejde. Vi anbefaler at genkalibrere disse enheder en gang om måneden for at sikre, at de giver nøjagtige resultater.

Hvis du bekymrer dig om alle menneskers sikkerhed, og hvis du vil være sikker på, at du ikke kører påvirket af alkohol, så køb en alkometer. Det er en lille investering, der vil give dig ro i sindet.

Når det kommer til sikkerhed, er intet vigtigere end at vide, at du og dem omkring dig er i gode hænder. Derfor mener vi, at enhver chauffør bør have en alkometer. Takket være den kan du være sikker på, at du kører et køretøj under den lovlige grænse og sikre dig selv og andres sikkerhed på vejene.

Udover personlig brug er alkometer også gode til transportvirksomheder. Ved at bruge et alkometer kan arbejdsgivere sikre, at deres chauffører ikke har været påvirket af alkohol, før de sætter sig bag rattet. Dette er en vigtig forholdsregel, der kan hjælpe med at holde medarbejdere og kunder sikre.

Vi anbefaler at genkalibrere alkometer en gang om måneden for at sikre deres nøjagtighed. Med denne lille investering kan du være sikker på, at du og dem omkring dig er sikre på vejene. Sørg for at købe dit alkometer i dag!

Zenwire alkometer er en garanti for nøjagtighed og den højeste kvalitet af produktet. Uanset om det er en gave eller som en genstand til personlig brug, vil denne alkometer helt sikkert opfylde sin funktion og få trafiksikkerhedsniveauet til at stige markant. Bestil i dag og nyd dens funktioner!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl