til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

PULSMETER, FINGERPULSOXIMETER MED CE-CERTIFIKAT HVILKEN SKAL DU VÆLGE?
Som svar på vores kunders behov leverer vi en fingerpulsmåler af høj kvalitet, takket være hvilken du kan måle vigtige vitale parametre såsom saturation (måling af blodets iltmætning) og puls. I vores butik finder du det fingerpulsoximeter, du har brug for, hvilket sikrer præcis måling.

HVAD ER ET PULSMÅLER TIL?
Fingerpulsmåleren giver dig mulighed for at måle mætning og puls, hvilket er særligt nyttigt til at overvåge vigtige vitale parametre, fx under en virusinfektion. I vores butik finder du pulsoximetre af høj kvalitet, der udfører nøjagtige målinger. Det er vigtigt, at denne type enhed er korrekt kalibreret - først da vil den vise den faktiske aflæsning, der stemmer overens med den testede persons helbred.

FINGERPULS FOR HVEM?
En fingerpulsmåler er en nyttig enhed til:

- senior,

- børn,

- voksne,

- medarbejdere,

Så for alle! Det er værd at sikre yderligere sikkerhed med en enhed som f.eks. et fingerpulsoximeter. I dag er det en enhed, der giver mulighed for hurtig, indledende diagnostik, om nødvendigt, tilgængelig for alle mennesker. Dens brug er ikke begrænset til kun hospitaler og sundhedscentre eller lægekontorer - du kan have din egen private enhed, som du kan bruge til enhver tid. Den lille størrelse giver dig mulighed for at tage den med, uanset hvor du går.

MEDICINSK SATURATØR
En medicinsk fingermætning giver dig mulighed for at måle mætningsniveauet i blodet, det vil sige niveauet af iltmætning i blodet. Du kan gøre det på en enkel og ikke-invasiv måde ved at sætte saturatoren på din finger. Efter at have ventet et stykke tid, vil du modtage måleresultatet. Denne enhed er især nyttig for ældre og mennesker med handicap i alle aldre. Mætning er en af de mest pålidelige parametre, når det kommer til sundhed. Under pandemien vandt saturatorer popularitet og er nu en af de hyppigst (efter termometre) købte enheder til hjemmebrug. Det er værd at bemærke, at måling af mætning kan redde liv og ofte afgør resultatet af målingen, om der sendes en ambulance til patienten.

Hvorfor er det værd at købe et pulsoximeter på Zenwire.eu?
Certificering - nøgleordet. Vores enheder overholder gældende standarder og har passende certifikater, der gør det muligt at bruge dem som værktøjer til måling af vitale tegn. Det er værd at være opmærksom på disse problemer, for i øjeblikket forsøger mange uærlige sælgere at sælge deres kunders pulsoximetre af tvivlsom kvalitet, som ikke er pålidelige og kan forårsage sundheds- og endda livsfare. Zenwire giver dig garanti for sine produkter - vi ved, hvor vigtig sikkerheden for dig og dine kære er.

Vi inviterer dig til at sætte dig ind i butikkens tilbud.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl