til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matchede de angivne kriterier.

Post-leasing bærbare computere er i øjeblikket en meget populær form for køb af computerudstyr på markedet.
Denne type løsning giver dig mulighed for at få udstyr med store parametre for et relativt lille beløb.

I begyndelsen er det værd at definere udtrykket "efter-leasing bærbar" Store organisationer beskæftiger et stort antal medarbejdere og bruger mange computere. På trods af prisnedsættelser er indkøb af en så stor mængde udstyr sjældent rentabelt på grund af kravet om en engangsudgift.

Computere kan også lejes, ligesom biler. De udlejes i månedlige rater, hvilket giver virksomheden mulighed for at fordele omkostningerne på flere mindre betalinger. Ved udløbet af leasingperioden afleveres udstyret tilbage til udlejer, så virksomheden ikke skal betale for bortskaffelsen.

Leasingselskabet sælger gamle computere til virksomheder, der istandsætter dem og derefter sælger dem videre, mens virksomheden tager mere moderne udstyr. Avancerede bærbare computere sælges normalt videre i slutningen af lejekontrakten, og fordi de er "avanceret" udstyr, kan de stadig fungere hos den nye ejer i mange år.

En post-leasing bærbar vil være en fantastisk mulighed, hvis du leder efter effektivt udstyr, der vil tjene dig i flere år.
Vi anskaffede en computer, der var stort set ubrugt og oplevede meget bedre ydeevne til prisen for ny hardware. Den er også kendetegnet ved et godt håndværk gennem brug af materialer af høj kvalitet, der gør det holdbart og funktionelt i mange år. Hvis du ønsker at lære mere om efter-leasing bærbare computere, kan du besøge vores hjemmeside.

I vores udbud af efterleasing udstyr finder du en række produkter i kategorien bærbare computere. Vi har solgt bærbare computere efter leasing i årevis og har en bred vifte af tilfredse kunder, der har brugt sådanne tjenester. Vi har stor erfaring med salg af efterleasing udstyr. Klik på den bærbare computer, du er interesseret i, og du vil opdage en dybdegående beskrivelse af den bærbare computer og billeder, når du går til den nye produktside. Du kan være sikker på, at du på denne måde køber gennemprøvet teknologi med meget bedre parametre end en ny computer. Bestemt vil målbare besparelser være noget, der vil gøre dig glad og vil give dig mulighed for at allokere midler til andre fornøjelser.

Vi inviterer dig til en verden af Zenwire.eu. Hos os finder du det bedste udstyr til de bedste priser.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl