til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matchede de angivne kriterier.

Leder du efter en løsning, der giver dig frihed, mens du kører? Træt af at holde din telefon i hånden? Eller måske har billetten til at bruge telefonen frataget dig illusioner? Du kan endda læse disse ord på din bils infotainmentsystem. Selvom det kan virke harmløst, er bilulykker den største dødsårsag for personer under 25 år i USA, hvor distraheret kørsel tegner sig for næsten halvdelen af disse ulykker. Den bedste måde at undgå sådan en skæbne på er at købe en biltelefonholder, så den ikke distraherer dig under kørslen. Denne holder vil også hjælpe dig med at bruge navigationen indbygget i telefonen, samt foretage håndfri opkald.

Hvorfor er en biltelefonholder en god idé?

Der er flere årsager. For det første holder bilholdere din telefon i en fast position, så du ikke behøver at kigge ned eller kæmpe med den, mens du kører. Dette er især vigtigt, hvis du bruger din telefon til GPS-navigation, eller hvis du skal besvare et opkald hurtigt. For det andet kan bilophæng hjælpe med at reducere risikoen for en ulykke ved at holde din telefon ude af syne og dermed ude af dit sind. Endelig har bilholdere normalt beslag, der kan fastgøres til bilens ventilationsåbninger eller instrumentbræt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at finde et sted at stille din telefon, mens du kører.

Hvad skal man overveje, når man køber en biltelefonholder?
Der er et par ting, du skal overveje, inden du køber et bilophæng. Først skal du vide, hvilken type telefon du har, og om den er kompatibel med det bilophæng, du overvejer at købe. Nogle bilholdere er for eksempel designet til smartphones, mens andre kan holde tablets som iPad (kilde). For det andet skal du sørge for, at din bils instrumentbræt/ventilationsområde ikke er for lille til at sikre, at bilholderen passer.

Vores tilbud omfatter forskellige typer håndtag, som dog har et vigtigste fællestræk - de er driftssikre. Vi forsikrer dig om, at biltelefonholderen købt i vores butik er af uovertruffen kvalitet, der giver dig mulighed for sikkert at montere din telefon inde i bilen. Flere overførsler til andre steder eller hyppig brug af klemmerne, der holder telefonen, er ikke noget problem! Vores produkter tåler mange års intensiv brug, hvilket de er værdsat af kunderne.

Gør dig bekendt med vores tilbud i dag, og få dig en gave, der vil blive hos dig i længere tid!

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl