til kassereren i alt: 0,00 kr
  man-fre 10:30-16:00
box

Levering inden for 2-5 arbejdsdage.

car

Du vil modtage et sporingsnummer, så du kan følge din forsendelse.

calendar

Op til 21 dages returret

product-return

Vender tilbage til hjemmelageret uden problemer.

awards

Officiel Zenwire-butik

credit-card

Sikre og bekvemme betalinger.

star

Køb sikkert ind. Vi tager os af dine rettigheder.

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matchede de angivne kriterier.

Du er ikke alene, hvis du føler dig usikker derhjemme. Derfor er det vigtigt at gøre dit hjem så sikkert som muligt, især når du ikke er der. Video samtaleanlægget er meget nyttigt i dette, fordi det giver sikkerhed som aldrig før. Spørgsmålet er: hvordan fungerer videosamtaleanlægget? Hvornår skal du købe det til dit hjem?

Hvordan fungerer videosamtaleanlægget?

Videosamtaleanlægget fungerer på den måde, at det giver den person, der trykkede på indtastningsknappen, mulighed for at kommunikere live med nogen inde gennem det installerede kamera og mikrofon. Du kan faktisk se og tale med dem - alt sammen uden at åbne døren eller frontporten (gør dit hjem sikkert mod ubudne gæster).
Når videotelefonanlægget er installeret, giver det et ekstra niveau af sikkerhed og ro i sindet for husejere og deres familier. Uanset om du er på arbejde, løber ærinder eller på ferie - at vide, at nogen kan se og tale med den, der er uden for din dør, vil få dig til at føle dig mere tryg. Så hvis du leder efter ekstra sikkerhed og ro i sindet, er et videosamtaleanlæg den perfekte løsning!


Hvornår er et videointercom nyttigt?

Faktisk i enhver situation. Forestil dig, at du er på ferie, og nogen ringer på døren til din lejlighed eller hus flere hundrede kilometer væk fra dig. Måske er det en kurer, måske en nabo, der vil informere dig om, at et rør er sprunget, og du skal have en indgang til din lejlighed. I stedet for at give dit telefonnummer til enhver person, kan du blot have et samtaleanlæg, der vil være en enhed til kommunikation i krisesituationer.

På det seneste er det blevet mere og mere populært blandt ældre mennesker. Det er en sikker kommunikationsform med personen, der står foran døren og giver dig mulighed for at verificere, hvem du har med at gøre uden at åbne døren! For ældre mennesker vil et videotelefonanlæg øge følelsen af tryghed i deres egne fire vægge markant.

Uanset hvorfor du beslutter dig for at købe dette udstyr, garanterer Zenwire dig den højeste kvalitet af produktet. Vi inviterer dig til vores verden af elektronik, som du helt sikkert vil kunne lide. Zenwire.eu er en butik, der leverer løsninger, der letter hverdagens funktion med den største omhu for kunden. Vi tilbyder dig de bedste kvalitetsprodukter og ekspresforsendelse, så du kan få glæde af dit nye udstyr hurtigst muligt.

op
Butikken er i visningstilstand
Se den fulde version af siden
Sklep internetowy Shoper.pl